От Евгений Путилов Ответить на сообщение
К ZaReznik
Дата 23.07.2010 13:58:38 Найти в дереве
Рубрики ВВС; Локальные конфликты; Версия для печати

Вы почитайте в самом низу - это шутник или шизофреник

Доброго здравия!
> http://lychakivsky.livejournal.com/11859.html#cutid1

Там получается, что либо это такой стеб, либо человек очень глубоко болен наравне с членами палаты наполеонов в ближайшей дурке:

Ця розробка була мною повністю завершена ще перед президентськими виборами 2004 року. Навесні та влітку 2005 року, внаслідок обміну думками що виник у зв'язку з моєю політичною діяльністю, про все це стало відомо декільком іншим людям. Потім дехто з них сказав мені, що в результаті зради ці ідеї були без мого дозволу передані іншим розробникам військової техніки, в тому числі іноземним. Не хотів би про це говорити, але ідея, здається, ніби нова і непогана, так що не хочеться віддавати її різноманітним падлюкам. Тому, задля захисту права на авторство і українського пріоритету на цей винахід, як і на всі інші свої винаходи та ідеї, я міг би пройти перевірку на сучасному варіанті детектора брехні (підпорогові запитання, неусвідомлювані відповіді, інша подібна техніка, але без анінайменшої підконтрольності), з тим щоб не виникало ніякого сумніву коли та за яких обставин ці ідеї були передані іншим людям. І якщо з'являться якісь конкуруючі автори, то хочеться щоб і вони пройшли подібну перевірку; зрештою, кожен винахідник буде відстоювати своє авторство і пріоритет, чи не так? (Також маю пропозицію, якщо після таких перевірок виявиться що хтось із конкуруючих авторів свідомо присвоїв собі авторство на винахід іншого, то той у кого вкрали винахід має право дати прилюдного ляпаса плагіатору.)

Краткое содержание: хотя я кроме нескольких людей в частных "обменах мыслями" никому идею не раскрывал, но в результате чьей-то измены моя идея "аэромобильного аэродрома" ушла зарубеж и к другим авторам. Но я готов подтвердить свое авторство на детекторе лжи и хотел бы, чтобы другие авторы этой идеи прошли такую проверку. Предлагаю, чтобы если детектор лжи вскроет плагиат у кого-либо из конкурентов, то тот, кого обокрали получил бы право публично дать в морду плагиатору :-)))

С уважением, Евгений Путилов.