От ZaReznik
К All
Дата 23.07.2010 03:57:14
Рубрики ВВС; Локальные конфликты;

Пятничное. Ми-26 как вертолет-носитель для МиГ-29. Цирк на тросе :)))

http://lychakivsky.livejournal.com/11859.html#cutid1

По приблизних розрахунках, ідея вертикального зльоту та посадки літака за допомогою вертольоту цілком може бути здійснена при використанні існуючої техніки. Наприклад, важкий транспортний вертоліт Мі 26 може підіймати вантаж до 25 тон, і має крейсерську швидкість 255 кілометрів на годину та максимальну швидкість 295 кілометрів на годину. Винищувач МіГ 29 має максимальну злітну масу від 15 до 18 тон, швидкість заходу на посадку 260 кілометрів на годину та посадочну швидкість 235 кілометрів на годину. Отже, Мі 26 може підняти вантаж суттєво більший, аніж важить МіГ 29 при злеті, і може урівняти швидкість з МіГ 29 приблизно в діапазоні від 260 до 280 кілометрів на годину, щоб закріпити до нього зверху трос, при посадці. Таким чином, вертикальний зліт та посадка винищувача МіГ 29 при використанні вертольоту Мі 26 є цілком реальними. Більше того, вивчення характеристик військової техніки минулих років свідчить, що вертикальний зліт і посадку винищувача при використанні важкого транспортного вертольоту можна було б здійснити ще на рівні техніки кінця 50х років минулого століття, і застосування цієї можливості було б вигідним у багатьох локальних конфліктах, котрі виникали від того часу, починаючи з війни у В'єтнамі і закінчуючи війнами в Афганістані, Іраку і Грузії - але ніяких згадок про щось подібне я знайти не зміг.

(краткое содержание - ловить садящийся МиГ-29 с помощью Ми-26)

От Евгений Путилов
К ZaReznik (23.07.2010 03:57:14)
Дата 23.07.2010 13:58:38

Вы почитайте в самом низу - это шутник или шизофреник

Доброго здравия!
>
http://lychakivsky.livejournal.com/11859.html#cutid1

Там получается, что либо это такой стеб, либо человек очень глубоко болен наравне с членами палаты наполеонов в ближайшей дурке:

Ця розробка була мною повністю завершена ще перед президентськими виборами 2004 року. Навесні та влітку 2005 року, внаслідок обміну думками що виник у зв'язку з моєю політичною діяльністю, про все це стало відомо декільком іншим людям. Потім дехто з них сказав мені, що в результаті зради ці ідеї були без мого дозволу передані іншим розробникам військової техніки, в тому числі іноземним. Не хотів би про це говорити, але ідея, здається, ніби нова і непогана, так що не хочеться віддавати її різноманітним падлюкам. Тому, задля захисту права на авторство і українського пріоритету на цей винахід, як і на всі інші свої винаходи та ідеї, я міг би пройти перевірку на сучасному варіанті детектора брехні (підпорогові запитання, неусвідомлювані відповіді, інша подібна техніка, але без анінайменшої підконтрольності), з тим щоб не виникало ніякого сумніву коли та за яких обставин ці ідеї були передані іншим людям. І якщо з'являться якісь конкуруючі автори, то хочеться щоб і вони пройшли подібну перевірку; зрештою, кожен винахідник буде відстоювати своє авторство і пріоритет, чи не так? (Також маю пропозицію, якщо після таких перевірок виявиться що хтось із конкуруючих авторів свідомо присвоїв собі авторство на винахід іншого, то той у кого вкрали винахід має право дати прилюдного ляпаса плагіатору.)

Краткое содержание: хотя я кроме нескольких людей в частных "обменах мыслями" никому идею не раскрывал, но в результате чьей-то измены моя идея "аэромобильного аэродрома" ушла зарубеж и к другим авторам. Но я готов подтвердить свое авторство на детекторе лжи и хотел бы, чтобы другие авторы этой идеи прошли такую проверку. Предлагаю, чтобы если детектор лжи вскроет плагиат у кого-либо из конкурентов, то тот, кого обокрали получил бы право публично дать в морду плагиатору :-)))

С уважением, Евгений Путилов.

От Расстрига
К Евгений Путилов (23.07.2010 13:58:38)
Дата 23.07.2010 16:32:20

Это мне Задорнова напомнило

его вот тоже публично отмордовать хотят

''Маятник качнется - бабушка приедет'' - напевал довольный Алехин песенку из популярного кинофильма.

От Александр Стукалин
Дата 23.07.2010 11:52:23

Теперь я знаю точно: на Украине в эти дни жарче, чем в Москве... :-))) (-)

От Скиф
Дата 23.07.2010 10:39:57

Полагаю что,

экипаж Ми- 26 будет полностью состоять из лётчикков-штрафников ?
Цепляться якорем (при посадке)за одиноко стоящее дерево, для МиГ-29К, наверное будет немного безопастнее, чем в варианте с Ми-26....

От ZaReznik
К Скиф (23.07.2010 10:39:57)
Дата 23.07.2010 11:15:27

Тему можно развить дальше. Например L-39 и Ми-8/17 ;))

>экипаж Ми- 26 будет полностью состоять из лётчикков-штрафников ?
А сейчас есть штрафбаты? ;))

>Цепляться якорем (при посадке)за одиноко стоящее дерево, для МиГ-29К, наверное будет немного безопастнее, чем в варианте с Ми-26....
С виража - якорь на дерево. А затем по мере наматывания троса на дерево - притираем самоль к земле.

От Скиф
К ZaReznik (23.07.2010 11:15:27)
Дата 23.07.2010 11:18:03

Конечно.

>>экипаж Ми- 26 будет полностью состоять из лётчикков-штрафников ?
>А сейчас есть штрафбаты? ;))

Есть, но, (пока что) только - пехотные.

От фельдкурат Отто Кац
К Скиф (23.07.2010 11:18:03)
Дата 23.07.2010 11:19:50

И где эти штрафбаты сейчас используют ?! :)))) (-)

От Скиф
К фельдкурат Отто Кац (23.07.2010 11:19:50)
Дата 23.07.2010 11:24:47

Вестимо где:

- на плацу: для усовершенствования строевой подготовки переменного состава. Пока...что враг еще ни о чём не догадался ;))